Vacature Basisorthopedagoog/-psycholoog

Wij zijn op zoek naar een basisorthopedagoog/-psycholoog (SKJ-geregistreerd) en in het bezit van een basisaantekening diagnostiek.

Wat ga je doen?

Je bent inzetbaar voor diagnostiek en (groeps-)behandeling van kinderen, jongeren en hun systemen binnen de jeugdhulp en dyslexiezorg (EED). Behandelingen vinden op school of op de locaties van de praktijk plaats. De hulpvragen zijn divers. Je gaat werken vanuit de twee locaties waar Orthowest is gevestigd in het Land van Heusden en Altena, dus het is fijn wanneer je een auto hebt.

Orthowest

Orthowest is een kleine praktijk voor orthopedagogiek met vestigingen in Dussen en Wijk en Aalburg. We bieden zorg (diagnostiek en behandeling) binnen de basis-GGZ en dyslexiezorg. We behandelen en begeleiden kinderen en jongeren binnen de jeugdhulp. Ouders bieden we ondersteuning in de opvoeding en leerkrachten worden betrokken. We vinden korte lijnen met het gezin en school erg belangrijk. Ook weten ouders en scholen ons te vinden, wanneer er vragen zijn over leerproblemen.
Niet het aanbod staat centraal, maar de vraag van gezinnen en het realiseren van oplossingen.
Orthowest is een groeiend bedrijf met veel mogelijkheden. Er is veel ruimte om jezelf te ontplooien en initiatieven uit te werken.

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde WO-opleiding als orthopedagoog of psycholoog, met basisaantekening diagnostiek;
• Je bent zelfstandig, ondernemend, initiatiefrijk, innovatief, actief betrokken en collegiaal;
• Je bent beschikbaar voor ongeveer 16 uur in de week met kans op uitbreiding van uren.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Janine v.d. Westen, te bereiken op 06-57999117 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heb je interesse in de functie, stuur dan een reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.